Oblíbené recepty od Pinkasů

Skvělý recept na tento týden:

Kapr na černém pivě

800 g vykostěných plátků kapra
150 g másla
4 g soli
3 stroužky česneku
15 g mleté papriky sladké
půl litru černého piva
2 g koření na ryby

Očištěné filety z kapra osolíme, pokapeme citronem, zabalíme do závitku, který plníme listem hlávkového salátu, krájeným česnekem (1/2) na plátky. Závitek pro jistotu spojíme špejlí. Závitky obalíme v hladké mouce s paprikou, vložíme do připraveného pekáčku s rozpáleným máslem, podlijeme pivem a dusíme za občasného podlévání asi dvacet minut. Šťávu z výpeku dochutíme rybím kořením, přidáme zbývající česnek a provaříme asi 15 minut. Doporučujeme podávat s vařenými bramborami sypanými zelenou petrželkou.


Zpět Vytisknout tuto str.nku Pridat stranku do oblibenych polozek Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na za.atek stranky
Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 1 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 2 Oblíbené recepty od Pinkasů - Restaurace U Pinkasů 3